Hakkımızda

Kasva Uluslararası Taşımacılık sektöredeki 10 yıllık bilgi birikimini lojistik sektöründeki müşterilerine sunmak için 2020 yılında kurulmuştur. Komple ve Parsiyel,Minivan Express ve Transit Taşımacılık hizmetleri sunmaktadır.

Araç Sayımız
21
ÇALIŞAN SAYISI
25
Kasva Hakkımızda

Belgelerimiz

Kasva Uluslararası Taşımacılık , C2 Yetki Belgesi, CMR Sigorta Poliçesi, ADR Yanıcı Taşıma Belgesi, SGS Transit ve Yeşilkart Sigorta Poliçesine Sahiptir.

Multimedya

Kasva Uluslararası Taşımacılık  Fotoğraf ve Video Galerisi’ne bu bölümden ulaşabilirsiniz. Şirketimiz araç, garaj ve ofis görüntüleri.

Gittiğimiz Ülkeler

Kasva Uluslararası Taşımacılık; uluslararası hangi ülkelere gittiğimizi ve gidiş sürelerini bu bölümden öğrenebilirsiniz.

Misyon & Vizyon

Kasva Uluslararası Taşımacılık bugün ve gelecekte sektörel gelişmeleri çokyakından takip ederek, en son gelişmeleri kendi bünyesinde uygulayıp üst düzey lojistik hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

  • Vizyonumuz ; Türkiye’nin uluslararası alanda ticaret hacmini yükseltmesine katkı sağlamak ve müşterilerine birinci sınıf lojistik hizmeti sunmak.
  • Misyonumuz ; Kaliteli, dürüst ve ilkeleri lojistik hizmeti sunarak sektörde kalıcı yer edinmek ve lojistik sektöründe en iyiler arasında olmak.
265
Taşıdığımız Yük / Ton
Kurulduğumuz günden bugüne uluslararası lojistik sektörü yolunda taşıdığımız yük ağırlığı.
960
Katettiğimiz Km / Bin
Kurulduğumuz günden bugüne hem tır hemde minivan ile katettiğimiz kilometre
25
Sektördeki Yılımız
Kasva Uluslararası Taşımacılığın lojistik sektöründeki geçirmiş olduğu yıl ve tecrübesi.

Daha Fazla Ayrıntıya Mı İhtiyacınız Var?

Kasva Uluslararası Taşımacılık hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için lütfen bizimle iletişime geçin.